• Wat doen we?

Voor verzekeringen kunt u bij ons terecht. Wij adviseren in zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Het speerpunt en het specialisme van ons kantoor zijn agrarische verzekeringen. Daarnaast weten veel ZZP-ers en kleinere MKB-bedrijven de weg naar ons te vinden. Wij starten een samenwerking altijd met een kennismakingsgesprek. Hierin tasten we samen af of “we samen door één  deur kunnen” en of  “we elkaar liggen”. Dit en “elkaars taal spreken” zijn  volgens ons belangrijk voor een goede samenwerking.

Daarna brengen wij de financiële risico’s die u loopt, in kaart, zowel particulier als zakelijk, waarna we deze bespreken en proberen  weg te nemen door de beste mix te kiezen tussen verzekeren, preventie, eigen risico of niet te verzekeren. Bovendien regelen of voeren wij voor u inspecties uit, om de risico’s optimaal af te dekken.

Een goed uitgebalanceerd verzekeringspakket geeft rust en gemak. Als er dan toch een schade voorvalt bent u weer snel in bedrijf.

Om u inzicht te geven hoe wij te werk gaan hebben wij een aantal kernwaarden opgeschreven. Volgens deze kernwaarden gaan wij steeds te werk. U kunt ons hier ook op aanspreken! Alles in dienst van de continuïteit van uw gezin en/of bedrijf.

UW belang stellen wij altijd centraal !!!

Kernwaarden van De Leeuw Assurantiën

 • Persoonlijk

  Op ons kantoor werken 5 personen, waarvan 3 in de binnendienst (Simone, Vivian en Dieny) en 2 in de buitendienst (Robert en Jeroen). Groter hoeft niet, op deze manier heeft u telkens met dezelfde personen te maken. U heeft vaste aanspreekpunten en u hoeft  niet steeds uw verhaal weer opnieuw te vertellen. We werken “zonder, of met zeer korte lijnen”. U wordt telefonisch niet steeds doorverbonden naar “de juiste afdeling”. Wij kennen u en u kent ons! Dat vinden wij heel belangrijk.

 • Betrokkenheid

  U bent ondernemer, wij zijn ondernemer. Wij weten wat ondernemen inhoud. Een mentaliteit van “niet lullen maar poetsen”- de hele dag bezig met het bedrijf. Dan wilt u niet gestoord worden door administratieve rompslomp of tijdrovend gedoe rondom bijvoorbeeld een schade. Voor de meeste ondernemers is verzekeren geen hobby, maar het moet wel goed geregeld zijn. Het liefst zo voordelig mogelijk.

  Als mede-ondernemer snappen wij dit, wij nemen de rompslomp en het gedoe graag bij u uit handen. Wij leveren graag GEMAK! En geen gedoe!

  Onze medewerkers komen van een agrarisch bedrijf, hebben een agrarische opleiding of een sterke affiniteit met de sector. Ze snappen de risico’s en de onvoorspelbaarheid van het ondernemen.

  Wij staan graag voor u klaar.

 • Deskundig

  Deskundigheid in het ondernemen, in het adviseren van (agrarische) ondernemers en deskundigheid in de sector waarin je adviseert. Dit zijn alle drie vaardigheden die in ons kantoor en bij de medewerkers samenvloeien. Deze vaardigheden hebben we opgebouwd tijden onze studie (HAS Den Bosch), tijdens onze werkzaamheden in de mengvoedersector, van thuis uit meegekregen of door de affiniteit die we met ondernemers en de sector hebben.

  Op het verzekeringsgebied kunnen wij op de volgende terreinen adviseren: Schadeverzekeringen (particulier en zakelijk), Levensverzekeringen (Vermogen) en Inkomensverzekeringen (waaronder AOV).

  Door de hoge mate van deskundigheid kunnen we ook onze verantwoordelijkheden nemen en u mag ons daar ook op aanspreken!

 • Betrouwbaar

  Wij zijn gewend u uit te leggen wat we doen en wat onze werkwijze is. We doen daarna ook wat we zeggen. We komen onze afspraken na. Zo kunnen we vertrouwen opbouwen en  blijft u niet met vragen zitten. In geval van schade zal het bewijs geleverd worden dat onze afspraken waarde hebben voor u. Van collega’s zult u ook dit verhaal horen. Consequent betrouwbaar zijn en uw klantbelang centraal stellen in onze werkzaamheden en ons advies.

  Wij willen voor u “Gewoon Goed”! zijn, zonder te veel poespas.

 • Onafhankelijk

  Wij zijn onafhankelijk; geen enkele financiële instelling of andere partij heeft een belang in ons bedrijf. Daardoor worden wij dus niet gestuurd in onze keuze en onze adviezen aan u. Bij bijna alle verzekeraars kunnen wij verzekeringsproducten inkopen. Hierdoor krijgt u een breder advies (niet alle verzekeringen bij één merk of verzekeraar) en wordt u beter geïnformeerd. Wij kunnen voor u een vergelijk maken tussen de verschillende verzekeringen en de verschillende verzekeraars. Zo halen wij de krenten uit de pap en worden voordelige of interessante verzekeringen bij andere verzekeraars aan u aangeboden. Shoppen doen wij dus steeds voor u!

 • Eerlijk

  Op een plezierige “open “ manier samenwerken. Wie wil dat niet? De service, het gemak en de verzekeringsproducten kosten geld. “Gewoon Goed” hoeft niet duur te zijn. Hierover zijn wij eerlijk en helder. Wij vertellen u vooraf hoe wij beloond willen worden; op de voor u interessantste manier. Of wij onze vergoeding nu uit provisie halen, een éénmalige vergoeding vragen of op abonnementsbasis gaan werken. U betaalt dus altijd een eerlijke prijs.

  Ook als het een keer niet helemaal meezit of een schade-uitkering valt iets tegen, moeten wij eerlijk en oprecht uit kunnen leggen wat hiervan de oorzaak is.

  Eerlijk – Transparant – Helder
  Een goede basis voor samenwerking.