• Particuliere verzekeringen

Particuliere verzekeringen

Naast de “standaard “-verzekeringen, zoals een aansprakelijkheids- en inboedelverzekering, is het per persoon verschillend wat men wenst te verzekeren.  Daarom kijken wij naar uw persoonlijke situatie voordat wij u een verzekeringsvoorstel doen.

Uitgangspunt in ons verzekeringsadvies is dat we uitsluitend willen verzekeren wat voor u waardevol en noodzakelijk is. Het kan daarbij gaan om materiële zaken, zoals uw woning en immateriële zaken, zoals uw gezondheid. We kijken daarbij naar welke risico’s u loopt én welke u financieel niet zelf kunt of wilt opvangen.


Hoe werken wij?
Wanneer u via ons kantoor verzekeringen afsluit, zijn wij er voor u! Niet alleen bij het afsluiten maar ook daarna. Hierbij is het wenselijk dat alle schadeverzekeringen bij ons worden ondergebracht zodat wij een totaalbeeld hebben. Daarbij kijken wij natuurlijk ook naar de hoogte van de verzekerde bedragen en mogelijke overlap tussen verschillende verzekeringen. Dat is voor ons de basis voor een goede, langdurige relatie die wij met onze klanten willen.


Bij schade
Wij hopen natuurlijk voor u dat u zelden schade heeft, maar ook dan helpen wij u graag,. Neemt u per telefoon of mail contact met ons op of kom gewoon even langs en wij informeren u verder. Zo krijgt de maatschappij de gewenste informatie en kan een schade vlot worden afgewikkeld.


Onafhankelijk verzekeringsadvies
Ons advies is volledig onafhankelijk. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeringsmaatschappijen voeren. Wij bepalen zelf welke dat zijn en we zijn dus volledig vrij in onze keuze en advisering. In ons advies kiezen we voor de maatschappij die het beste aansluit op uw behoeftes. Daarbij kijken we naar de kosten én de voorwaarden van de verzekeringen.