• Zakelijke en ondernemersverzekeringen

Zakelijke en ondernemersverzekeringen

Naast de “standaard”-verzekeringen, zoals een aansprakelijkheids-, inventaris-, en collectieve zorgverzekering, verschilt per persoon en per bedrijf wat de keuze en de moeite van het verzekeren waard is. Daarom kijken wij naar uw persoonlijke situatie voordat we u een verzekeringsvoorstel doen.

Uitgangspunt in ons verzekeringsadvies is dat we uitsluitend willen verzekeren wat voor u waardevol en noodzakelijk is. Het kan daarbij gaan om materiële zaken, zoals bijvoorbeeld uw pand, inventaris, bedrijfsschade, en immateriële zaken, zoals uw gezondheid, arbeidsongeschiktheid of verzekeringen voor uw personeel. We kijken daarbij naar welke risico’s u loopt én welke u financieel niet zelf kunt opvangen.

Hoe werken wij?
Wanneer u via ons kantoor verzekeringen afsluit, blijven we u van het beste advies voorzien. Dat is voor ons de basis van de goede, langdurige relatie die wij met onze klanten willen. We nemen contact met u op als een verzekeringsmaatschappij veranderingen doorvoert en het voor u aantrekkelijk – of wenselijk – kan zijn om over te stappen. Als er iets in uw situatie verandert, bijvoorbeeld in uw werkzaamheden/diensten of in uw personeelsbestand, passen wij uw verzekeringspakket aan.

Daarbij kijken wij natuurlijk ook naar de hoogte van de verzekerde bedragen en mogelijke overlap tussen verschillende verzekeringen.

Bij schade
We hopen voor u dat u zelden tot nooit aanspraak hoeft te maken op een verzekering. Als dat wel nodig is, schakel ons dan in. Wij kunnen dan helpen om de juiste informatie zo snel mogelijk bij de maatschappij te krijgen, zodat deze maatschappij de schade vlot in behandeling kan nemen.

Onafhankelijk verzekeringsadvies
Ons advies is volledig onafhankelijk. Periodiek maken wij een selectie van de financiële producten die verzekeringsmaatschappijen voeren. Op basis hiervan werken we met een aantal voorkeursmaatschappijen. Wij bepalen zelf welke dat zijn en we zijn dus volledig vrij in onze keuze en advisering. In ons advies kiezen we voor de maatschappij die het beste aansluit op uw behoeftes. Daarbij kijken we naar de kosten én de voorwaarden van de verzekeringen.