Overlijdensrisicoverzekering

Nabestaanden ervaren vaak grote financiële gevolgen door het overlijden van een gezinslid. Met een overlijdensrisicoverzekering kun je deze grote zorgen voorkomen. De nabestaanden ontvangen een geldbedrag als je overlijdt tijdens de looptijd van deze verzekering.

Daarnaast geeft de financiële steun van een overlijdensrisicoverzekering nabestaanden de tijd om te rouwen en na te denken over vragen hoe zij nu verder moeten gaan.

Kortom: een overlijdensrisicoverzekering biedt uw nabestaanden financiële zekerheid. Deze verzekeringen zijn tegenwoordig sterk in premie verlaagd, maar het is zowel voor u als voor uw nabestaanden belangrijk om een passende overlijdensrisicoverzekering te kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Mogelijk heeft u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. De keuze voor uw huidige verzekering kan verschillende redenen gehad hebben.

De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen tijd sterk gedaald, dit kan dan ook een reden zijn om na te denken over of over te stappen op een voordeliger product. Verschillen in deze premies kunnen namelijk oplopen tot wel 60%. Dit betekent dat een goed overwogen, juiste keuze voor een overlijdensrisicoverzekering u over de resterende looptijd geld kan besparen.

Overlijdensrisicoverzekeringen kunnen dagelijks opgezegd worden en het sluiten van een nieuwe polis is snel gebeurd. Let er wel op dat u geen oude verzekering opzegt voordat u een nieuwe heeft.