• Overlijdensrisico verzekering

Overlijdensrisico verzekering

We gaan allemaal een keertje dood. Een zekerheidje! Meestal komt het onverwachts en altijd komt het ongelegen.

Als u als ondernemer onverhoopt komt te overlijden heeft dit niet alleen grote gevolgen voor uw gezin, maar ook voor uw bedrijf en zakelijke partners.

Wat gebeurt er na uw overlijden financieel? Wordt het bedrijf voortgezet? Is er een opvolger? Moet het bedrijf verkocht worden? Heeft u partners in uw bedrijf?

Voor al deze vragen is het verstandig dat er “tijd gekocht kan worden”. Tijd om het bedrijf een periode door te laten draaien, eventueel tegen extra (loonwerk-) kosten. Dit geeft rust. Rust die uw nabestaanden nodig hebben.

Tijd om even te rouwen door de nabestaanden, tijd om te wachten op een opvolger en tijd om het bedrijf verkoopklaar te maken. Allemaal perioden die veel geld kosten.

De overlijdensverzekeringen zijn tegenwoordig zeker niet duur meer.

Overlijdensrisico verzekering

Waarschijnlijk heeft u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Al dan niet verplicht door uw adviseur, bij een financiële lening? Of als nabestaandenvoorziening?
Heeft u ook gehoord dat de premies voor dergelijke verzekeringen de laatste jaren sterk gedaald zijn. En dan zou u kunnen overwegen om over te stappen naar een dergelijk voordeliger product?
Verschillen in premies voor deze verzekeringen kunnen oplopen tot 50-60%!!! Het kan u over de resterende looptijd duizenden euro’s besparen.

U kunt dagelijks van deze verzekeringen af en bij een veel goedkopere maatschappij een nieuwe polis afsluiten (mits uw gezondheidswaarborgen goed zijn). Dus zeg geen oude verzekering op voordat u een nieuwe heeft.

© Copyright - De Leeuw Assurantiën