• Overlijdensrisico verzekering

Overlijdensrisico verzekering

We gaan allemaal een keertje dood. Een zekerheidje! Meestal komt het onverwachts en altijd komt het ongelegen.

Als u onverhoopt komt te overlijden heeft dit grote gevolgen voor uw gezin.

Wat gebeurt er na uw overlijden financieel? Kan uw partner in het huis blijven wonen? Hoe is het met de kosten van de opvoeding van de kinderen geregeld? Kan er hulp in de huishouding of bij de opvoeding van de kinderen geregeld worden?

Voor al deze vragen is het verstandig dat er “tijd gekocht kan worden”. Tijd om de nabestaanden de “zaakjes” weer op de rails te laten krijgen. Dit geeft rust. Rust die uw nabestaanden nodig hebben.

Tijd om even te rouwen door de nabestaanden. Allemaal perioden die veel geld kosten.

De overlijdensverzekeringen zijn tegenwoordig zeker niet duur meer.

Overlijdensrisico verzekering

Waarschijnlijk heeft u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. Al dan niet verplicht door uw adviseur, bij een financiële lening? Of als nabestaandenvoorziening?
Heeft u ook gehoord dat de premies voor dergelijke verzekeringen de laatste jaren sterk gedaald zijn. En dan zou u kunnen overwegen om over te stappen naar een dergelijk voordeliger product.
Verschillen in premies voor deze verzekeringen kunnen oplopen tot 50-60%!!! Het kan u over de resterende looptijd duizenden euro’s besparen.

U kunt dagelijks van deze verzekeringen af en bij een veel goedkopere maatschappij een nieuwe polis sluiten (mits uw gezondheidswaarborgen goed zijn). Dus zeg geen oude verzekering op voordat u een nieuwe heeft.