• Overlijdensrisico verzekering

Overlijdensrisicoverzekering

Nabestaanden ervaren vaak grote financiële gevolgen van het overlijden van een gezinslid. Met een overlijdensrisicoverzekering kun je deze zorgen voorkomen. De nabestaanden ontvangen een geldbedrag als je overlijdt tijdens de looptijd van deze verzekering om bijvoorbeeld het wegvallen van jouw inkomen te ondervangen.

Daarnaast geeft de financiële steun van een overlijdensrisicoverzekering de nabestaanden tijd om te rouwen en na te denken over vragen hoe zij nu verder moeten gaan. Deze perioden zijn vaak duur.

Kortom: een overlijdensrisicoverzekering biedt uw nabestaanden financiële zekerheid. Deze verzekeringen zijn tegenwoordig sterk in premie verlaagd, maar het is zowel voor u als voor uw nabestaanden belangrijk om een passende overlijdensrisicoverzekering te kiezen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Overlijdensrisicoverzekering

Mogelijk heeft u in het verleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten. De keuze voor uw huidige verzekering kan verschillende redenen gehad hebben

De premies voor overlijdensrisicoverzekeringen zijn de afgelopen tijd sterk gedaald, dit kan dan ook een reden zijn om na te denken over of over te stappen op een voordeliger product. Verschillen in deze premies kunnen namelijk oplopen tot wel 60%. Dit betekent dat een goed overwogen, juiste keuze voor een overlijdensrisicoverzekering u over de resterende looptijd tot wel duizenden euro’s kan besparen.

Overlijdensrisicoverzekeringen kunnen dagelijks opgezegd worden en het sluiten van een nieuwe polis is snel gebeurd. Let er wel op dat u geen oude verzekering opzegt voordat u een nieuwe heeft.