• Danique van Limpt

Mijn naam is Danique van Limpt, ik ben 20 jaar en woon samen met mijn ouders en zusje in Lage Mierde. In juni 2020 hebben Robert en Simone mij de kans geboden om bij De Leeuw Assurantiën op kantoor te komen werken, waar ik erg blij mee was. Ik ben dan ook enthousiast begonnen met werken bij De Leeuw Assurantiën en nog steeds heb ik het hier erg naar mijn zin.
Momenteel studeer ik communicatie op de Fontys Hogeschool in Eindhoven, in het derde jaar. Daarnaast heb ik veel plezier in de werkzaamheden die ik hier op kantoor doe (o.a. administratieve werkzaamheden en de telefoon opnemen) en neemt mijn interesse in het verzekerings-vak steeds meer toe. Daarom ben ik me naast mijn opleiding aan het verdiepen in de verzekeringen.

Mijn vader werkt al zolang als ik mij kan herinneren in de (agrarische)verzekeringen. Naast alles wat ik meekrijg op kantoor kan ik hier zo nu en dan dus ook terecht voor extra informatie over het vak. Daarnaast is het natuurlijk leuk om te merken dat ik steeds vaker een beetje mee kan praten over verzekeringen.

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met fitness, voeding en het aanvullen van mijn kledingkast door regelmatig te shoppen. Verder ben ik in de weekenden graag samen met vriendinnen voor een lekker hapje en drankje.