De vakantie komt er weer aan !!

Ga je op vakantie denk dan op tijd aan uw reis- en/of annuleringsverzekering

Kies je voor een annuleringsverzekering dan is het belangrijk dat de annuleringsverzekering binnen 7 dagen na boeken van de reis is ingegaan.

Hieronder enkele “weetjes” over de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering

Dekkingsgebied reisverzekering: U kunt kiezen uit : Europa of Wereld.
Tot Europa rekenen we ook de Azoren, de Canarische Eilanden, Madeira en de niet-Europese landen aan de Middellandse Zee. Maar bv De Kaapverdische eilanden niet !

Bij vermissing en/of diefstal moet u altijd aangifte doen; het liefst bij de politie maar als dat niet kan dan bij bijvoorbeeld de receptie van hotel of camping. Dit is om het mogelijk te maken een teruggevonden object naar zijn eigenaar te sturen.

Waardevolle spullen zoals een laptop, camera, sieraden, mobiele telefoon, paspoort en bril zijn bij veel reisverzekeraars niet verzekerd als ze in het ruim vervoerd worden of in de auto worden achtergelaten! Neem deze zaken daarom mee in uw handbagage.

Wat is het verschil tussen de standaard en de Dubbel-Zeker Annulerings-verzekering?

Standaard: als er sprake is van een verzekerde gebeurtenis, dan krijgt u standaard bij het afbreken van uw reis de niet-gebruikte dagen vergoed. U krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. Dubbel-Zeker: hierbij krijgt u de volledige reissom terug – tot maximaal het verzekerde bedrag – wanneer u de reis moet afbreken in geval van een verzekerde gebeurtenis.

Terreuraanslagen & natuurrampen kan in combinatie met de Doorlopende Annuleringsverzekering worden afgesloten. Deze vergoedt de reis als je vertrekt binnen een bepaalde periode na de gebeurtenis naar een gebied waar recent een aanslag of ramp heeft plaatsgevonden.

Mocht u nog vragen hebben of informatie wensen, mail of bel ons gerust.

Terug