• Annemieke van Dijk

Mijn naam is Annemieke van Dijk. Vanaf 1 april 2018 ben ik in dienst bij De Leeuw Assurantiën. Na 6 jaar te hebben gewerkt als schadebehandelaar bij Turien&Co en 10 jaar als acceptant bij EAG Assuradeuren werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik miste in mijn werk het stukje klantcontact en het daadwerkelijk relaties helpen met hun verzekering. Het is voor mij erg belangrijk dat mensen tevreden zijn na een gesprek en het hebben begrepen. Mocht iets niet duidelijk zijn dan leg ik het graag nog een keer uit.

Mijn opa was vroeger adviseur en ik ben er trots op dat ik na al die jaren toch in zijn voetsporen mag treden als adviseur schadeverzekeringen particulier.

In mijn vrije tijd houd ik van fitnessen, wandelen en lezen. Tevens vind ik het erg leuk om een spel te spelen, Kolonisten van Catan en Carcassonne zijn wel mijn favorieten. Dit zijn gelukkig ook de favoriete spellen van mijn zoon van 13 jaar.

Wellicht ontmoet ik u op kantoor of krijgt u mij een keer aan de telefoon. Mocht u een e-mail sturen naar De Leeuw Assurantiën dan kan het zo maar zijn dat u van mij een reactie ontvangt.

Terug..